جمعه ۱ مرداد ۱۴۰۰

طب سنتی

  • طب سنتی

     پیشگیری بهتر از درمان

     پیشگیری بهتر از درمان
     یکی از ساده‌ ترین و بهترین راه‌های پیشگیری از بیمار شدن، رعایت بهداشت و نظافت و نیز شناخت بدن و نوع مزاج خود و مصرف غذای مناسب است.
    ۱۴۰۰/۴/۱۶
  • طب سنتی

    با تشنگی در ماه رمضان چه کنیم؟

    با تشنگی در ماه رمضان چه کنیم؟
    نخستین گام در کاهش عطش در روزه داری، پرهیز از عوامل زمینه ای بالاست
    ۱۴۰۰/۲/۲۵
  • طب سنتی

    بهترین زمان نوشیدن آب

    بهترین زمان نوشیدن آب
    نوشیدن آب نیز مانند هر نوشیدنی و خوراکی دیگر باید ها، نباید ها و زمان خاص خودش را دارد.
    ۱۴۰۰/۲/۲۵
  • طب سنتی

    تاثیر رنگ‌ها و آثار مثبت و منفی آن‌ها

    تاثیر رنگ‌ها و آثار مثبت و منفی آن‌ها
    مهم‌ترین و اصلی‌ ترین راه تاثیر رنگ‌ ها از طریق چشم و دیدن آن‌ هاست.
    ۱۴۰۰/۲/۱۵
  • طب سنتی

     پیشگیری بهتر از درمان

     پیشگیری بهتر از درمان
     یکی از ساده‌ ترین و بهترین راه‌ های پیشگیری از بیمار شدن، رعایت بهداشت و نظافت و نیز شناخت بدن و نوع مزاج خود و مصرف غذای مناسب است.
    ۱۴۰۰/۱/۳۰
  • طب سنتی

    اصلاح افراد سوداوی مزاج 

    اصلاح افراد سوداوی مزاج 
      کسانی که دچار طبع سوداوی می شوند، اکثراً مبتلا به یأس، ناامیدی و ناراحتی‌ های فکری و روحی هستند.
    ۱۴۰۰/۱/۳۰
  • طب سنتی

    اصلاح افراد دموی مزاج 

     کاستن از حجم غذا و استفاده از غذاهای ساده یکی از بهترین راه‌های اصلاح مزاج است.
    ۱۴۰۰/۱/۳۰
  • طب سنتی

     اصلاح افراد صفراوی مزاج

     اصلاح افراد صفراوی مزاج
    بهترین روش برای افراد صفراوی مزاج این است که از خوردن چای و ماست بپرهیزند تا سلامت خود را حفظ کنند.
    ۱۴۰۰/۱/۲۲
  • طب سنتی

     اصلاح افراد بلغمی‌ مزاج

     اصلاح افراد بلغمی‌ مزاج
    برای شناخت نوع غذا می‌ توانید به بخش طبع غذاها مراجعه و نوع غذای موردنظر را انتخاب کنید
    ۱۴۰۰/۱/۲۲
  • طب سنتی

    اصلاح مزاج انسان 

    اصلاح مزاج انسان 
    هر انسانی دارای اخلاط اربعه است که بر اثر عدم تغذیه ی صحیح، تعادل آن بهم می‌ خورد و موجب انواع بیماری‌ ها می ‌شود و او را گرفتار می‌ سازد.
    ۱۴۰۰/۱/۲۲
  • طب سنتی

    ماست زیاد

    ماست زیاد
     ماست یک ماده ی غذایی است که بیش از حد در مورد منافع آن تبلیغات شده است.
    ۱۴۰۰/۱/۲۱
  • طب سنتی

    نوشابه های گازدار

    نوشابه های گازدار
    در نوشابه ‌های کولا دار ماده ای به نام کافئین و تئوبرو مین وجود دارد که یبوست، حساسیت و زودرنجی ایجاد می ‌کند؛ زیرا این مواد بسیارمحرک اند.
    ۱۴۰۰/۱/۱۷
  • طب سنتی

    غذاهای فریز شده

    غذاهای فریز شده
     معمولاً دمای فریزرهای موجود در منازل، حدود ۱۸ تا ۲۰ درجه زیر صفر است و این امر موجب می شود بعضی  از مواد غذایی، از جمله سبزیجات دستخوش تغییر شوند و کیفیت و خاصیت خود را از دست بدهند و آسیب پذیرشوند.
    ۱۴۰۰/۱/۱۶
  • طب سنتی

    انواع مختلف ظروف غذا        

    انواع مختلف ظروف غذا        
    نوع ظرف در طعم و مزه ی غذاها اثر بسیار بسزایی دارد، همچنان که طعم و مزه ی غذا نیز در سلامتی انسان نقش عمده‌ ای دارد و می‌ تواند شخص را بیمار کند یا از بیماری‌ ها پیشگیری نماید.
    ۱۴۰۰/۱/۱۴
  • طب سنتی

    قهوه

    قهوه
     مضرات قهوه بیشتر و محسوس ‌تر از چای است و در درجه ی اول سیستم گوارش انسان را مختل می کند.
    ۱۴۰۰/۱/۶
  • طب سنتی

     انجام صله ی رحم حداقل هفته‌ای یک بار

     انجام صله ی رحم حداقل هفته‌ای یک بار
    هر انسانی با دیدن افرادی که به آن‌ ها علاقه ‌مند است، احساس نشاط و سرور می کند و همین امر موجب ضد امواج آلفا در مغز انسان می شود.
    ۱۴۰۰/۱/۳
  • طب سنتی

    عدم استفاده از دستکش در هنگام طبخ غذا

    عدم استفاده از دستکش در هنگام طبخ غذا
     بهترین روش برای خوش ‌مزه شدن غذا، وضو داشتن و یاد کردن نام خداوند متعال است.
    ۱۴۰۰/۱/۳
1 2 3 4 5 6 >>
مهمترین مطالب