شنبه ۸ آذر ۱۳۹۹
کد مطلب: ۷۹۷۹

غذاهای مفید برای افراد صفراوی‌ مزاج 
طب سنتی

غذاهای مفید برای افراد صفراوی‌ مزاج 

همه ی مرکبات، انار، شاه توت، خیار، سیب، گلابی، آلبالو، گیلاس، آلو، گوجه سبز و زرشک برای افراد صفراوی‌ مزاج مفیدند.

بسم الله الرّحمن الرّحیم


 

غذاهای مفید برای افراد صفراوی‌ مزاج:

 همه ی مرکبات، انار، شاه توت، خیار، سیب، گلابی، آلبالو، گیلاس، آلو، گوجه سبز و زرشک برای افراد صفراوی‌ مزاج مفیدند.

 بهترین دارو برای این افراد هندوانه، گرمک، کدو خورشتی، هویج فرنگی، روغن زیتون، سوپ جو با پاچه ی گوسفند و زردچوبه همراه با تعدادی آلو بخار و سبزیجات، مانند اسفناج، گشنیز و لیمو ترش تازه و روغن  زیتون است.
هم چنین سیب زمینی بخارپز، قارچ، بامیه ی خورشتی، پیاز، برگه ی هلو، برگه ی زردآلو، مغز بادام خام، برنج سفید با روغن زیتون، کدو حلوایی، نخود فرنگی، عدس، ماش، جوی دو سر، مخمر آبجو و لیمو عمانی برای کبد و افراد صفراوی مزاج بسیار مفید است. نوشیدن روزانه یک تا سه لیوان آب زرشک، نیم ساعت قبل از غذا و دوو نیم ساعت بعد از آن نیز فوق‌العاده مفیداست.
  بذرهای ملین ، مانند خاکشیر، اسفرزه، تخم ریحان، تخم مرو، بارهنگ و با لندگو، ترشی جات طبیعی،مغز فلوس، شیر خشت، ترنجبین،عسل به مقدار کم و همراه با لیمو ترش تازه  و به‌ صورت شربت شده که به آرامی میل شود، انگور، کاهو، مغز وتخم خیار، تخم کدوی خام ، مغز تخم هندوانه، تخم کاهو، از هر کدام به مقدار مساوی مخلوط و آسیاب کنید و روزی دوبار و هربار یک قاشق غذاخوری دریک لیوان آب مخلوط و میل نمایید.

غذاهای مضر برای افراد بلغمی مزاج:
 تمام مواد لبنی، مانند شیر، ماست، دوغ، کره، سرشیر، خامه، پنیر و کشک برای افراد بلغمی مزاج مضر است. ترشی جات، سرکه، شور، برنج سفید، عدس، سیب‌زمینی، آب یخ، انواع نوشابه‌ های گازدار، چای، قهوه، نسکافه، سوپ جو، آش جو، میوه ‌جات ترش و کال، نارنگی، کیوی، گرمک، خیار پوست کنده، قارچ، ماش، جو، گوشت گاو و گوساله، انواع گوشت سفید، سس، رب، گوجه‌ فرنگی، پرخوری، غذاهای فریز شده زودپز شده، کدو خورشتی، تمامی فست فودها، شیرینی‌ جات قنادی، همه ی غذاهای سردی بخش، استفاده از چند نوع غذا با هم، نوشیدن مایعات همراه غذا یا بلافاصله بعد از آن، آش رشته، ماکارونی و همه ی تنقلات مصنوعی، مانند پفک، شکلات، آدامس، بیسکویت، یخمک، نوشمک، چیپس و... خلط بلغم را فعال می ‌کند و آن را افزایش می ‌دهد. 
بلغم همان سیستم ایمنی بدن است که با این نوع تغذیه ضعیف می ‌شود و درنتیجه، بدن آدمی در مقابل انواع پارازیت‌ها آسیب ‌پذیر می‌ گردد. درواقع، سیستم ایمنی بدن علیه خود وارد عمل می‌ شود که در اصطلاح پزشکی آن را "اتوایمیون" می ‌نامند. غذاهای یاد شده باعث این نوع بیماری‌ ها می ‌شود که از نظر پزشکی مدرن برای آن‌ها درمانی وجود ندارد. 
بهترین درمان برای این گونه اشخاص، استفاده نکردن از غذاهای نامبرده است. یکی از مهم‌ ترین دلایل علمی استفاده نکردن از این نوع غذاها، پایین بودن PH آن‌ ها است که در بدن ایجاد اسیدوز می‌ کنند. اسیدوز روی اعصاب مرکزی اثر مخربی می‌ گذارد و این سیستم را به مرور فلج می‌ کند.



 منبع:خلاصه پانزده روز تا سلامتی، جمشید خدادی (عضو جامعه مخترعین و مبتکرین ایران)، ص۶۴-۶۵

توسط: قربانی


تاریخ ارسال مطلب: ۸:۳ - ۱۳۹۹/۷/۲۷
ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *
عدد روبرو را تایپ نمایید
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیر مربوطه در وب منتشر خواهند شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهند شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشند منتشر نخواهند شد.


مهمترین مطالب
مهمترین مطالب گروه