معمولاً دمای فریزرهای موجود در منازل، حدود ۱۸ تا ۲۰ درجه زیر صفر است و این امر موجب می شود بعضی از مواد غذایی، از جمله سبزیجات دستخوش تغییر شوند و کیفیت و خاصیت خود را از دست بدهند و آسیب پذیرشوند.
بسم الله الرّحمن الرّحیم

غذاهای فریز شده:
معمولاً دمای فریزرهای موجود در منازل، حدود ۱۸ تا ۲۰ درجه زیر صفر است و این امر موجب می شود بعضی از مواد غذایی، از جمله سبزیجات دستخوش تغییر شوند و کیفیت و خاصیت خود را از دست بدهند و آسیب پذیرشوند. افرادی که اکثر غذای آنها را این گونه مواد تشکیل می دهند، سیستم ایمنی خوبی ندارند و عموماً در مقابل بیماری ها آسیب پذیرند.
غذاهای پخته شده با زودپز:
درجه ی حرارت بسیار بالا و فشار زیاد ناشی از بسته بودن محیط پخت موجب دگرگونی نسوج مواد غذایی می شود. این نوع غذاها فاقد ارزش غذایی لازم و سرطان زا هستند و سیستم گوارش را فرسوده می کنند.
غذاهای چرب و پرحجم:
این نوع غذاها عموماً برای افرادی که در زندگی روزانه ی خود، فعالیت های فیزیکی خوبی ندارند، بسیار مضر است .
نتیجه ی این گونه تغذیهها چیزی جز مبتلا شدن به انفراکتوس های قلبی و مغزی نخواهد بود.
سوسیس و کالباس:
این مواد، ارزش غذایی ندارد و موجب بیماریهای صعبالعلاج میشوند. این نوع مواد غذایی علاوه بر آنکه کیفیت خوبی ندارند، دارای مواد شیمیایی نگهدارنده به نام "سدیم نیتریت" هستند که فوقالعاده خطرناک است. این مواد غذایی بعد از مصرف با اسید معده (اسید کلریدریک) ترکیب میشود و نمک طعام و اسید نیتروس تولید می کند. نمک طعام موجب از بین رفتن ممسین جدار داخلی معده میشود و آن را آماده ی زخم میکند. اسید نیتروس هم موجب میشود که با بازها یا اسیدآمینههای موجود در بدن، خلاف قاعده طبیعی بدن، با هم دو به دو ترکیب شوند. در نتیجه پروتئینهای جدیدی به وجود می آیند که با بدن آدمی سازگاری ندارند و موجب ناامنی بدن می شوند و سیستم ایمنی آن را نیز تضعیف می کنند.
غذاهای کنسرو شده:
کنسروبه غذاهای بسته بندی شده اطلاق می شود. چون این مواد برای مدت زمان زیادی نگهداری می شود، به ناچار از مواد نگهدارنده ای به نام EDTA استفاده می شود. بر اثر استفاده ی مداوم از این ماده، بدن انسان دچار کم خونی و بیماریهای آنمی( فقر آهن) می شود.
پیتزا و غذاهای ساندویچی:
این نوع غذاها فقط دارای مزه های ساختگی هستند و ارزش دیگری ندارند و به خاطر استفاده از فلفل و انواع سس ها، باعث ایجاد آلرژی و کابوس می کنند. پیتزا به خاطر داشتن سوسیس و کالباس، بیماری های صعبالعلاجی را ایجاد می کند. خمیر پیتزا چون از آرد سه صفر تهیه می شود، بعد از مصرف در روده تبدیل به قند می شود و الکل تولید می کند و در نتیجه، موجب بیماری میگرن می شود. از دیگر عوارض ناشی از این غذا یبوست است که خود عوارض بسیار خطرناکی را مانند هموروئید، شقاق مقعد و بیماری لا علاج کولیت یا قولنج روده و... دنبال دارد .نکته ای که لازم است در مورد پنیر پیتزا گفته شود، این است که پنیر زمانی کش می آید که مدت زمان زیادی مانده باشد تا بر اثر تخمیر این حالت در آن پدید بیاید.
ادویه جات تند:
ادویه جات اگر به مقدار کم استفاده شوند.، مسئله ای ایجاد نمیکنند، اما افرادی که ازاین مواد به وفور استفاده می کنند، دچار ناراحتیهای پوستی و آلرژی های شدید و حتی بیماری آسم می شوند. عموما این نوع افراد عصبی نیز هستند.